Mesaje : 75 Puncte : 140 Renume : 3 Data de inscriere : 20/01/2010 Varsta : 31 Localizare : Bucuresti
Subiect: Ecranizarea romanului Joi Ian 21, 2010 11:37 pm
V-a placut ecranizarea bestseller-ului "Twilight" ? Aici vom discuta despre punctele forte si punctele slabe ale filmului, in regia lui Catherine Hardwike.
RoseVampireLover Family Member
Mesaje : 33 Puncte : 38 Renume : 0 Data de inscriere : 29/01/2010 Varsta : 29 Localizare : In Mijlocul Iadului,In Raiul Personal
Subiect: Re: Ecranizarea romanului Dum Ian 31, 2010 4:47 pm
filmul a fost bun avand in vedere ca m-a facut sa vreau sa citesc "Amurg" ,si imi pare rau ca au scos/modificat unele scene foarte frumoase din carte dar ma bucur ca au ales actori super-talentati care s-au potrivit de minune in rolurile lor
moni Admin
Mesaje : 75 Puncte : 140 Renume : 3 Data de inscriere : 20/01/2010 Varsta : 31 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Ecranizarea romanului Dum Ian 31, 2010 4:52 pm
mda, sunt cam de aceeasi parere...desi poate ca daca nu citeam cartea inainte nu intelegeam anumite chestii...dar a fost ok realizat, cu micile greseli de rigoare,care se pare ca nu au contat atat de mult daca m-a facut sa il vad inca o data si inca o data si inca o data...
vampire.girl Admin
Mesaje : 153 Puncte : 239 Renume : 3 Data de inscriere : 20/01/2010 Varsta : 31 Localizare : Somewhere
Subiect: Re: Ecranizarea romanului Dum Ian 31, 2010 6:07 pm
...si inca o data si inca o data... mai ca si acum l-as revedea daca nu mi-ar fi lene sa caut DVD-ul
Dydy-fan-Twilight Family Member
Mesaje : 40 Puncte : 43 Renume : 1 Data de inscriere : 26/01/2010 Varsta : 29 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Ecranizarea romanului Dum Ian 31, 2010 9:22 pm
sincer ...mi-a placut si imi place si acum filmul l-am vazut inainte sa citesc cartea..de fapt s-a intamplat asa....aparuse revista Bravo...era intr-o marti..am cumparat-o..am ajuns la scoala si inainte de prima ora am inceput s-o rasfoiesc...am ajuns la pagina in care era stirea despre film...am citit rezumatul si am tipat in clasa ca vreau sa vad filmul..iar mai tarziu un pic am aflat si de existenta cartii.filmul l-am vazut in decembrie si cartea am citit-o pe la sfarsitul lunii ianuarie..sper ca n-am facut un asa mare off-topic
vampire.girl Admin
Mesaje : 153 Puncte : 239 Renume : 3 Data de inscriere : 20/01/2010 Varsta : 31 Localizare : Somewhere
Subiect: Re: Ecranizarea romanului Dum Ian 31, 2010 10:03 pm
Nu e off topic Dydy...eu am citit cartea inainte sa vad filmu'.imi spusese o fata de carte, apoi am vazut din greseala trailerul..si am facut conexiunea. Asa ca am batut-o la cap pana mi-a dat-o
RoseVampireLover Family Member
Mesaje : 33 Puncte : 38 Renume : 0 Data de inscriere : 29/01/2010 Varsta : 29 Localizare : In Mijlocul Iadului,In Raiul Personal
Subiect: Re: Ecranizarea romanului Joi Feb 04, 2010 10:36 pm
va povestesc cum s-a intamplat la mine: peste tot se auzea numai de "Twilight". pe la Tv..."Twilight",in reviste .."Twilight". ma enervase filmul inainte sa il vad doar pentru ca toti mureau dupa el. intr-o zi mi-am luat Bravo...parca prin noiembrei-decembrie si avea poster cu Twilight si Pussycat Dolls...am pus posterul pe partea cu PCD iar seara am iesit cu prietenii si stateam in parc si Ady ( nu Jokeru ) avea PSP-ul la el...si nu stiu cum a adus vorba ca are un film cu vampiri. eram curioasa asa ca l-am intrebat cum se numeste si mi-a zis "Crepuscul" ..nu mi-am dat seama asa ca l-am intrebat de titlul in engleza si mi-a zis ca "Twilight" asa ca,curiozitatea m-a impins sa-l vad..si am stat pana pe la 23 in parc,in frig ca sa vad filmul. logic ca nu mi-a plcut cum se vedea p PSP asa ca lam luat imediat ce am ajuns acasa si am intors posterul cu PCD pe partea cealalta. am ami vazut filmul o data si am inceput sa caut pe net detalii ,am aflat de cati asa ca mi le-am luat si..uite asa am ajns sa ma indragostesc de tot ce inseamna "Twilight" ..si am ajuns sa va cunosc pe voi...familia mea.
vampire.girl Admin
Subiect: Re: Ecranizarea romanului Joi Feb 04, 2010 11:37 pm
Orignala poveste Dary si eu am o chestie cu filmele sau cantaretii prea populari...incerc sa ma mint singura ca nu-mi plac..bine..unii sau unele..cvhiar nu mi-au placut nu o sa le enumar, ca poate voi sunteti fani
Dydy-fan-Twilight Family Member
Mesaje : 40 Puncte : 43 Renume : 1 Data de inscriere : 26/01/2010 Varsta : 29 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Ecranizarea romanului Sam Feb 06, 2010 8:51 pm
mda miley cirus.....a scuze..hanah montana gata gata..termin oricum superb film si superba carte
moni Admin
Subiect: Re: Ecranizarea romanului Dum Feb 07, 2010 1:08 pm
hei va rog, nu pronuntati numele EI la subiectul twilight tipa ma enerveaza: a zis ca nu se va uita niciodata la twilight pentru simplul fapt ca e atat de popular filmul pun pariu ca s-a uitat de 75789970980 de ori la film dar nu recunoaste asta pentru ca Twilight e pur si simplu...un film bun
vampire.girl Admin
Subiect: Re: Ecranizarea romanului Dum Feb 07, 2010 1:41 pm
Dydy-fan-Twilight a scris:
mda miley cirus.....a scuze..hanah montana gata gata..termin oricum superb film si superba carte
da Dy, ai dreptate nu pot s-o sufar si mai sunt o multime care au devenit vedete peste noapte... si acum sunt cine stie ce nu spun ca cei din Twilight nu sunt la fel dar..ei macar sunt mai cu capul pe umeri